Bouygues Logo

Office location: Cardiff

Size of Office Space: 3,819sqft

Design and fit out of Bouygues Cardiff ReceptionDesign and fit out of Bouygues Cardiff Reception
Design and fit out of Bouygues Cardiff Boardroom
Design and fit out of Bouygues Cardiff Open plan
Design and fit out of Bouygues Cardiff Tea point
Design and fit out of Bouygues Cardiff wood

Bouygues are a leading construction company who understand that their success is down to their people, so keeping their team engaged and motivated is key.

“The team at AMH understood our vision for the organisational culture and were able to guide our team with solutions that support each element that is important to us. The new workspace has removed a lot of the physical barriers that were in place, enabling the team to collaborate more easily with each other. The space works really hard for us, providing a workplace for our growing team of more than fifty staff, with an efficient use of real estate.”

Justin Moore, Bouygues, Operations Director

Explore:

The move to a new premises was an opportunity to ensure their workspace effectively supported their culture. The focus of the workplace design was to improve communication across the entire team and create an environment that enabled them to pursue new ways of working that support their company vision

Design and fit out of Bouygues Cardiff Acoustics detail

Create:

The team at Bouygues chose to adopt an open plan workspace where the whole team sit together, making it easier for everyone to communicate freely with each other. They have also provided workstations that are unassigned to permanent users to provide space for their wider team, who could not be accommodated before. This has created an opportunity for the entire team to work from the office when they need to. Each team member has access to locker storage so that everyone has a secure place for their belongings. Solutions for formal meetings, ad-hoc meetings and private phone calls were created to give the team choice and flexibility about where they work. The reception has been integrated into the open workspace to create a connection with the rest of the team which wasn’t there before. The data from a storage audit of their existing space allowed the Bouygues team to confidently provide the minimal amount of storage throughout the new office. This was a key initiative for the organisation as they move towards a paperless system. Keeping the area around reception on brand to welcome visitors to the space, the look and feel of the breakout area has been chosen to move away from the brand to encourage a change in headspace when you move from the main workspace. Natural materials were incorporated as much as possible to stimulate a warm and energising backdrop.

AMH Bouygues Cardiff

Complete:

The new workspace is now supporting the leadership team at Bouygues in Cardiff to create new habits that are driving their culture in the direction they envisage. The engaging appearance of the new workspace characterises the professional image that the organisation is looking to convey to its employees, contractors and clients. The new office build was completed in a 4 week time frame.

Read more about creating agile offices on our blog.

To discuss your office refurbishment requirements call us today
By |2019-03-04T06:41:02+00:00December 13th, 2018|Our Work|